Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις για Πελάτες στεγαστικής πίστεως

 • Tι πρέπει να κάνω για να διευθετήσω το δάνειο μου;

  • Να απευθυνθείτε σε ένα Κατάστημα της Alpha Bank.
  • Να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο www.alpha.gr/vriskoumelyseis, όπου μπορείτε με βάση τα οικονομικά σας δεδομένα, να διερευνήσετε πιθανά σενάρια διευθετήσεως των δανειακών σας υποχρεώσεων προς την Alpha Bank και να υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση διευθετήσεως.
  • Να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Alpha Bank στο 210 326 0000 (επιλογή 6).
 • Γιατί να επιλέξω επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου μου και να επιβαρυνθώ με περισσότερους τόκους;

  Με την επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου, εξασφαλίζετε  μείωση της μηνιαίας δόσεως του δανείου σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας την παρούσα στιγμή. Στο μέλλον, και εφόσον βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση, μπορείτε να αλλάξετε και πάλι τη διάρκεια του δανείου σας . Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι ένα  δάνειο σε καθυστέρηση επιβαρύνεται με τόκους υπερημερίας, οι οποίοι τελικά ενδέχεται να σας επιβαρύνουν περισσότερο από μία επιμήκυνση.


 • Γιατί να προσθέσω νεότερο εγγυητή σε δάνειό μου;

  Με την προσθήκη νεότερου εγγυητή, μπορούμε να επιτύχουμε μεγαλύτερη επιμήκυνση στη διάρκεια του δανείου, με αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση της μηνιαίας σας δόσεως.

 • Με συμφέρει πραγματικά να διευθετήσω το δάνειό μου;

  Η διευθέτηση του δανείου, σας απαλλάσσει άμεσα από τους τόκους υπερημερίας, και συνεπώς δεν επιβαρύνεται περαιτέρω η οφειλή σας. 
  Επιπλέον, συμφωνούνται νέοι όροι αποπληρωμής, οι οποίοι  θα μειώσουν σημαντικά τη δόση του δανείου σας και θα σας επιτρέψουν να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να αποπληρώνετε στο εξής με συνέπεια την οφειλή σας. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συμπληρώστε τα κατωτέρω πεδία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός δύο εργάσιμων ημερών.

Εισάγετε το κείμενο που φαίνεται στην εικόνα *

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Σας ευχαριστούμε

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Συμπληρώστε τα κατωτέρω πεδία και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εισάγετε το κείμενο που φαίνεται στην εικόνα *

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Σας ευχαριστούμε

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!