Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις για Πελάτες καταναλωτικών δανείων και καρτών

 • Tι πρέπει να κάνω για να διευθετήσω τις οφειλές μου από καταναλωτικά δάνεια και κάρτες;

  • Να απευθυνθείτε σε ένα Κατάστημα της Alpha Bank.
  • Να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο www.alpha.gr/vriskoumelyseis όπου μπορείτε με βάση τα οικονομικά σας δεδομένα, να διερευνήσετε πιθανά σενάρια διευθετήσεως των δανειακών σας υποχρεώσεων προς την Alpha Bank και να υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση διευθετήσεως.
  • Να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Alpha Bank στο 210 326 0000 (επιλογή 6). 
 • Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που προκύψει μικρή καθυστέρηση στις οφειλές μου;

  Η διευθέτηση της ληξιπρόθεσμης οφειλής σας σε μηνιαίες ισόποσες δόσεις, σας δίνει την ευκαιρία να αποπληρώσετε προγραμματισμένα τις καθυστερημένες δόσεις σας και να συνεχίσετε την ομαλή αποπληρωμή τους.
  Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να διευθετήσετε την οφειλή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Κατάστημα της Τραπέζης προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος.

 • Γιατί να παραχωρήσω εμπράγματες εξασφαλίσεις στην Τράπεζα;

  Παρέχοντας εμπράγματη εξασφάλιση στην Τράπεζα,  επωφελείσθε από ιδιαιτέρως χαμηλό επιτόκιο, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής της οφειλής σας. Με τον τρόπο αυτό θα επιτύχετε μικρότερη μηνιαία δόση, η οποία θα σας βοηθήσει να εξυπηρετήσετε ομαλά το δάνείο σας.

 • Οι οφειλές μου προέρχονται μόνο από πιστωτικές κάρτες. Υπάρχει τρόπος να τις διευθετήσω;

  Εφόσον οι οφειλές σας προέρχονται μόνο από πιστωτικές κάρτες, η Τράπεζα σας παρέχει την δυνατότητα αποπληρωμής του υπολοίπου σας, μέσω του προγράμματος «Alpha Διευκόλυνση» , με συγκεκριμένο πλάνο αποπληρωμής της οφειλής σας, σε μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις.

 • Έχω καταναλωτικό δάνειο με εμπράγματη εξασφάλιση, το οποίο παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις. Πως μπορώ να διευθετήσω την οφειλή μου;

  Μπορείτε να διευθετήσετε την οφειλή σας άμεσα και να επωφεληθείτε από τη μείωση της μηνιαίας δόσεως. Με τη διευθέτηση της οφειλής σας δεν θα επιβαρύνεστε με πρόσθετους τόκους και έξοδα.  

 • Αγόρασα αυτοκίνητο με καταναλωτικό δάνειο. Μπορώ να διευθετήσω την οφειλή μου;

  Μπορείτε, όπως και για οποιοδήποτε καταναλωτικό δάνειο, να διευθετήσετε τη ληξιπρόθεσμη οφειλή σας και να μειώσετε την μηνιαία δόση σας. 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συμπληρώστε τα κατωτέρω πεδία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός δύο εργάσιμων ημερών.

Εισάγετε το κείμενο που φαίνεται στην εικόνα *

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Σας ευχαριστούμε

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Συμπληρώστε τα κατωτέρω πεδία και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εισάγετε το κείμενο που φαίνεται στην εικόνα *

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Σας ευχαριστούμε

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!