Λύσεις για εσάς

Οι λύσεις μας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από στεγαστικά δάνεια

 

1η ΛΥΣΗΜείωση μηνιαίας δόσεως έως και 70%

Μπορείτε να μειώσετε τη μηνιαία δόση του στεγαστικού σας δανείου έως και 70% για χρονικό διάστημα έως και 36 μήνες. Για παράδειγμα, εάν η δόση του δανείου σας είναι σήμερα Ευρώ 500, μπορείτε να τη μειώσετε έως και σε Ευρώ 150! 

2η ΛΥΣΗΠληρωμή μόνο των μηνιαίων τόκων

Μπορείτε να μειώσετε τη μηνιαία δόση του στεγαστικού σας δανείου, καταβάλλοντας κάθε  μήνα μόνο τους αναλογούντες τόκους του δανείου σας για χρονικό διάστημα έως και 36 μήνες. Για παράδειγμα, εάν η δόση του δανείου σας είναι σήμερα Ευρώ 500, εκ της οποίας Ευρώ 200 αναλογούν σε τόκους, μπορείτε κάθε μήνα να καταβάλλετε μόνο τους αναλογούντες τόκους.

3η ΛΥΣΗΕπιμήκυνση της διάρκειας του δανείου

Ως μακροπρόθεσμη επιλογή, μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια του δανείου σας με ανώτατη διάρκεια από την πρώτη εκταμίευση τα 40 έτη. Εάν η ηλικία σας δεν το επιτρέπει, υπάρχει η δυνατότητα να συμβληθεί στο δάνειο νεότερος εγγυητής, ώστε να είναι εφικτή η μεγαλύτερη επιμήκυνση του δανείου. Η επιμήκυνση μπορεί να συνδυαστεί και με τις ανωτέρω επιλογές, ώστε να επιτύχετε τη μείωση που επιθυμείτε.


Για άνεργους δανειολήπτες ή άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας παρέχονται ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις και επιπλέον δυνατότητες διευθετήσεως οφειλών. Παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε το Κατάστημα συνεργασίας σας, προσκομίζοντας τη Βεβαίωση Ανεργίας ή την Ιατρική Γνωμάτευση.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συμπληρώστε τα κατωτέρω πεδία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός δύο εργάσιμων ημερών.

Εισάγετε το κείμενο που φαίνεται στην εικόνα *

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Σας ευχαριστούμε

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Συμπληρώστε τα κατωτέρω πεδία και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εισάγετε το κείμενο που φαίνεται στην εικόνα *

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Σας ευχαριστούμε

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!